♥︎ SUPER SNELLE VERZENDING • Vandaag besteld, vaak dezelfde (werk)dag nog verzonden !

Over ons

Maaike - ietsmooisvoorjou.nl

Hoe het begon..... In mijn vorige baan als stewardess vloog ik de hele wereld over. Ik zag zoveel mooie producten en hebbedingen en nam natuurlijk altijd wel iets mee. Na een tijdje heb ik met mezelf afgesproken om alleen nog souvernirs te kopen met een blijvende waarde. Dat werden sieraden, voornamelijk zilver en parels. Een nieuwe liefde was geboren!

Ik kreeg steeds vaker complimenten en vragen van mensen over mijn sieraden. Waar koop je dat? ik wil die ook, enz. Hierdoor kwam ik op het idee om een eigen webshop te beginnen. 

Ik zoek overal naar de mooiste zilveren kado's die je kunt weggeven bij bijzondere gelegenheden zoals geboorte, zwangerschap of een trouwdag. Of om gewoon lekker zelf te houden en er dan heel blij van te worden.

Het wauw effect


Wat je ook uitzoekt in onze shop, wij willen jou, als klant, een fijn en warm gevoel geven wanneer jij je sieraad draagt of kado doet. We hopen wannneer jij je bestelling open maakt dat je last krijgt van Het wauw effect ! 
Iets met emotionele waarde, zoals onze zwangerschapsballen, of askokers. Iets met symbolische waarde zoals een sieraad met edelstenen of gewoon een sieraad waar je heel blij van kan worden door het te dragen.

Ik draag je bij me

In de afgelopen jaren is ons assortiment assieraden ook steeds mooier en groter geworden. Van een klein kokertje voor aan je armband tot aan een groot medaillon, alles kan. Wij verkopen alleen producten die we zelf heel erg mooi vinden, en we hopen dat jij daar ook zo over denkt. Persoonlijk contact is altijd mogelijk, we horen graag van je.

Liefs, Maaike van ietsmooisvoorjou.nl