♥︎ SUPER SNELLE VERZENDING • Vandaag besteld, vaak dezelfde (werk)dag nog verzonden !

Klantenservice

Wanneer jij blij bent dan zijn wij het ook

Heb je vragen over een product of bestelling, neem contact op. We vinden het fijn van je te horen.

Contactgegevens, betaalinformatie en registraties

adres: Burgemeester van der Feltzweg 37 A, Nederland ( geen bezoekadres)
telefoon: 06 - 10 72 01 33 (werkdagen van 10:00 - 17:00)
e-mail: info@ietsmooisvoorjou.nl

IBAN bankrekening: NL45ABNA0485721430
BIC-code:ABNANL2A
BTW: NL001662009B71
KvK:08177162

Betaalmethoden

Je kunt betalen met de meest voorkomende, veilige en universele geaccepteerde betaalmethodes via Mollie zoals oa.iDeal. Wij streven altijd naar de meest beveiligde servers, gebruiken bekende payment providers en houden alles zo actueel als mogelijk om je gegevens veilig te houden.

Verzendkosten

De verzending binnen Nederland is gratis vanaf €25,- Deze verzendkosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige normale PostNL-verzendkosten (geen pakket). Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Als je je pakketje aangetekend en/of verzekerd wilt laten verzenden, kun je dat aangeven bij de afronding (checkout) van je bestelling.

Bezorging in Nederland

  • €1,95 voor bestellingen onder de €25,-
  • voor bestellingen boven de €25,- rekenen we geen verzendkosten
  • €14,90 voor brief met verzekerservice 

Bezorging in België

  • €6,95 voor bestellingen onder de €75
  • Gratis voor bestellingen vanaf €75
  • €17,90 voor brief met verzekerservice

Bezorging in Duitsland

  • €6,95 voor bestellingen onder de €75
  • Gratis voor bestellingen vanaf €75
  • €28,- voor pakket met verzekerservice

International delivery

If you like to order from another country, please note that delivery can take some extra time. Delivery time depends on the destination. Please contact us for delivery to other destinations.

Levertijd

Wanneer je bestelling en betaling bij ons binnen is, kun je je bestelling binnen 3 werkdagen verwachten. Dit geldt voor Nederlandse zendingen, buitenlandse zendingen duren langer door de afstand. Heb je een 'spoedje' ?neem dan even contact op, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Ruilen, retour en reparatie 

Van onze producten moet je blij worden en niet verdrietig. Als je wat retour wilt sturen, doe dat dan m.b.v. dit formulier voor herroeping. Lees hiervoor wel even de Algemene Voorwaarden. Sale en outlet artikelen kunnen helaas niet worden geruild.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door ons te mailen op info@ietsmooisvoorjou.nl.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur via http://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Problemen en vragen

Ondanks dat we ernaar streven de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden en alles met de grootste zorg te verpakken, kan er toch af en toe eens wat misgaan. We vinden samen vast een oplossing. Neem contact op.

Algemene voorwaarden

Lees de Algemene voorwaarden hier.